![]() |
| Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
1. Bagera / mam naszywkę Bagera Coalition / mam naszywkę Dywizji / mam kartę członkowską
2. Coyot121 / mam naszywkę Bagera Coalition / mam naszywkę Dywizji / mam kartę członkowską 3. Paweł_MAŁY / mam naszywkę Bagera Coalition / mam naszywkę Dywizji / mam kartę członkowską 4. Natas/ brak naszywki Bagera Coalition/ mam naszywkę dywizji/ mam kartę człownkowską 5. bobek/mam naszywkę Bagera Coalition / mam naszywkę Dywizji / mam kartę członkowską 6. Vejder/mam naszywkę Bagera Coalition/ brak naszywki Dywizji/ mam kartę, ale nie dał mi jej sempre 7. darth /nie mam naszywki Bagera Coalition / nie mam naszywki Dywizji / ale mam kartę członkowską 8. Szorti / mam naszywkę Bagera Coalition / mam naszywkę Dywizji / nie mam karty członkowskiej 9. Krzycho / nie mam naszywki Bagera Coalition / mam naszywkę Dywizji / mam kartę członkowską 10. przemuś/ mam naszywkę Bagera Team/mam kartę członkowską 11. scooby/ mam naszywkę Bagera Team/ mam kartę członkowską 12. Aquas / mam naszywkę Bagera Team(Bagera Coalition)/ mam karte członkowska 13) snopa/ brak naszywki Bagera Coalition/ mam naszywkę dywizji/ mam kartę człownkowską 14. Tomi/mam naszywkę Bagera Team(Bagera Coalition)/ mam kartę członkowską 15. bucha/mam naszywkę Bagera Team/Mam kartę członkowską Odpowiedź z Cytatem 16.majkel/mam naszywkę BC/mam naszywke dywizji/karta członkowska do odebrania/ 17. Grzywa/ mam naszywkę Bagera Coalition / mam naszywkę Dywizji / mam kartę członkowską 18 Arti/ mam naszywkę Bagera Coalition / brak naszywki Dywizji / mam kartę członkowską |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|

Wygląd liniowy